Royal Incest

2009-. Punk.

Elias Ulvestad: Leadguitar og kor. Christian Devantier: Guitar. Frederik Sørensen:Guitar og vokal. Victor Pilely: Bas. Viktor Nielsen: Trommer

Royal Incest

Royal Incest

Royal Incest blev dannet i foråret 2009 af Viktor Nielsen (trommer), Victor Pilely (bass), Christian Devantier (guitar og vokal). Bandet øvede i Ungdomsklubben Puk i Hornbæk og startede egentlig op under navnet Stegt Flæsk. Men efter en druktur blev bandet enige om, at Stegt Flæsk var et dårligt navn, så bandet skiftede navn til Royal Incest.

Bandet startede som et sommerprojekt, med det eneste formål, at spille en koncert på Musikhuset Elværket. Der blev sagt nej til denne koncert af arrangørene i Musikhuset Elværket, så bandet måtte søge andre midler, og fik så muligheden for at spille en koncert i Toldkammeret. Inden det fik bandet et yderligere medlem, guitaristen Elias Ulvestad, som sammen med resten af bandet spillede en succesfuld koncert i Toldkammeret.

Endelig blev bandet lovet en koncert på Musikhuset Elværket d. 8. december 2009, men denne koncert blev aflyst pga. falske anklager om tyveri fra Musikhuset Elværket. Bandet mistede herefter troen på sig selv, og var tæt på at gå i opløsning.

Royal Incest fik dog muligheden – igen, for at spille på Musikhuset Elværket, til Gambia aften 2010, med gæste-guitaristen Frederik Sørensen. Efter koncerten blev Frederik fast medlem af bandet som guitarist i stedet for Christian.

Royal Incest begyndte at spille mere på Musikhuset Elværket, og det blev hurtigt normalt, at se dem på bandlisten næsten hver lørdag aften og bandet fik oveni købet øvelokale (øvelokale nr. 666) i Musikhuset Elværket.

Her skete der en omstrukturering i bandet, så Christian gik på “pause”, og Frederik hoppede på som forsanger og guitarist. Frederiks karakteristiske stemme gjorde hurtigt, at bandet ændrede image fra skraldet børnepunk til et mere seriøst Hardcore Punk-band.
Royal Incest begyndte at spille mange flere koncerter rundt omkring på Sjælland, som f.eks. Paramount i Roskilde, Ungdomshuset på Dortheavej, Hillerød Ungdomshus og Huset i Magstræde samt diverse små festivaler rundt omkring.

I sommeren 2011 kom Christian ind i bandet igen. Denne gang kun som guitarist, hvorpå Frederik kunne koncentrere sig om rollen som frontmand og vokalist i bandet og fik dermed bedre mulighed for at gå meget mere amok på scenen.

MySpace
Facebook
 

Leave a Reply