Roadside Danglers

2008-2012. Folk/Country. Helsingør/København.

Olivia Kvanner: Sang. Christian Hank Jørgensen: Guitar, banjo, mundharpe og kor. Theis Mikkelsen: Mandolin, lapsteal og kor. Frederik Van Deurs: Bas og kor. Daniel Bitsch – During: Percussion, cajun og kor. Luise: Cello

Roadside Danglers

Roadside Danglers

Roadside Danglers var et folk/country band guitarist Christian Hank Jørgensen og sanger Olivia Kvanner startede i 2008 i Helsingør. Christian og Olivia havde i forvejen 60’er bandet Phantom Pillow sammen. De begyndte at skrive folk /country sange ved siden af Phantom Pillow. Da de havde de første 6 sange spillede de deres første job som duo på Musikhuset Elværket.

Med tiden kom der flere shows, og da de blev booket til en halvstor festival i sommeren 2008 trådte vennerne Frederik, Theis og Daniel til på følgende instrumenter: Mandolin , percussion og bas. Det var her bandet for alvor blev dannet. I sommeren 2011 trådte cellist Luise også til på cello og kor.

Roadside Danglers har spillet utallige shows gennem tiden, primært i Helsingør og København. Bandet blev opløst i 2012, hvor Olivia besluttede at gå solo under sit eget navn, Olivia Kvanner.

Facebook
MySpace

Leave a Reply