Gasbox

GASBOX – De bedste sange fra Kim Larsen og Gasolin’

Gasbox består af: René Hejdmann / Vokal, guitar. René Davidsen / Leadguitar. Palle Knudsen / bas. Johnny Kolstrup / Trommer

gasbox_pressefoto_2015_med_logo

GASBOX har siden 2010 spillet rigtig mange koncerter og de leverer et helt igennem super professionelt sceneshow, hvor publikum drages med hele vejen. Forsanger, René Hejdmann, både lyder og ligner originalen selv, så man tror det er løgn. Med sig har han altid sine 3 professionelle legekammerater, der med musikalsk sikkerhed giver publikum en oplevelse de sent vil glemme.

GASBOX giver en koncertoplevelse fyldt med nostalgi, intensitet og personlig indlevelse. De fire gutter går på scenen med musikalsk sikkerhed, og trykker den maksimalt af til lyden af 4 årtiers uforglemmelige sange. GASBOX fortolker, med stor respekt, sangene som har gjort Gasolin’ til Danmarks bedste rockband gennem tiderne, og ikke mindst Kim Larsen til en af de største danske kunstnere nogensinde.

GASBOX er et velspillende og underholdende orkester, og med en af Danmarks bedste Kim Larsen sangere i front, er der lagt op til en uforglemmelig aften i selskab med de bedste sange fra Kim Larsen og Gasolin’.

Hjemmeside

facebook

Video

Leave a Reply