Roger´s Road

Roger's Road

Roger’s Road. Foto. Kim. A

Roger’s Road blev dannet i efteråret 2010 af Kenneth Neuhaus (Neo graphic, D for Desire og The Product) og Claus Lykke Larsen. Efter forskellige konstellationer består bandet yderligere af Bo Hill (A Tree of Night og Future Shock), Claus Mikkelsen (Future Shock) og Carsten Blid (Future Shock og Darklands).

Bandet spiller udelukket eget materiale og alt tekst og musik er skrevet af Kenneth Neuhaus. Stilen er blødere melodisk Rock, inspireret af bl.a. Bowie, The Cure og Thåström. Roger´s Road indspiller en demo i løbet af det tidlige forår (2012).

Navnet, Roger’s Road, er en direkte oversættelse af et vejnavn i Helsingør og idéen opstod, da Kenneth og hans daværende kæreste, kørte forbi Rogertsvej i bus. Kenneth syntes at det vare et fjollet navn og hvis det havde været i England, havde den heddet Roger’s Road. Det gik de så lidt og grinte af efterfølgende. Da Kenneth og Claus Lykke et par år senere sidder og skal finde på et navn til deres nystartede band – og var helt tomme for idéer, foreslår Claus Lykke; Roger’s Road. Nogle havde jo allerede taget Abbey Road…
Roger’s Road er:

Kenneth Neuhaus: Guitar, keyboard og vokal

Claus Lykke Larsen: Guitar

Bo Hill: Bas

Claus Mikkelsen: Guitar

Carsten Blid: Trommer

Leave a Reply