Indvielse af musikbyhelsingør.dk

MusikByPoster_400

Så skete det, vi fik indviet vores fælles hjemmeside om lokal musik i Helsingør fra 50´erne til dags dato.

luna2

Foto: Luna

Det var en forårsdag lørdag den 11 april kl 14 at der blev budt velkommen i Elværket til åbningen af den nye hjemmeside MUSIKBYHELSINGØR.DK.

Der mødte glade folk op både fra den ældre del af Helsingørs musikliv samt unge musikalske kræfter, til en eftermiddag hvor der b.la. var udstillet fotos af fotograferne Luna Nielsen og Kim A.

De flotte fotos var trykt i A1 format og opstillet på stafellier omkring en lang rød løber der førte fra Elværkets store sal til lille sal.

_DSF4749

Foto: Kim. A

Her blev der udvekslet musikhistorier blandt de fremmødte en rum tid, inden folk blev trommet tilbage til store sal, hvor kulturudvalgs formand Henrik Møller holdt tale på trappen op til 1.sals øvelokaler. I dagens anledning det helt rigtige sted til afholdelsen af den flotte tale.

Foto: Luna

Foto: Luna

Derefter blev snoren ind til lille sal klippet over og indvielsen af hjemmesiden var nu officiel. I lille sal præsenterede Kim A hjemmesiden på en storskærm som Gear Guys havde stillet til rådighed. De trådte i øvrigt selv deres musikalske barnesko i Elværket.

luna3

Foto: Luna

Derefter var der kaffe slaberas og yderligere udveksling af spændende musikhistorier.

Det var en god dag som forhåbentligt vil være med til at vi i Helsingør sammen kan få fortalt Helsingørs musikhistorie !

Vi vil gerne have lov til mange gange at takke alle jer der mødte op, samt alle jer der forhåbentligt vil bidrage og bakke op om MUSIKBYHELSINGØR.DK

Med venlig hilsen

Kim, Sten og Jens

Presse

Lokalavisen Nordsjælland (Side 18)

Leave a Reply