Global Guaranty Orchestra

Global Guaranty Orchestra blev dannet i 1983 i Helsingør og debuterede ved udstillingen “Gud og Grammatik” på Charlottenborg i 1984.

web_pjolle-frimann1

Global Guaranty Orchestra består af P.O. Jørgens og Henning Frimann Larsen, som begge spiller på en lang række instrumenter, dels “almindelige instrumenter” så som, bas, harmonnika, fløjte, melodika, trommer, marimba etc, dels “etniske instrumenter “ som saz, bozuki, ballofon, steeldrums, kalimba, gongs og endelig på hjemmebyggede instrumenter så som turbofon, waterphone, vognside, køkkenvask med strenge, steelkoto etc. der alle er frembragt af skrot og fundne sager.

web_pjolle-frimann2

Gruppen har turneret i Skandinavien, Europa, De Baltiske Lande, Polen, Tjekkiet, Slovenien, Kroatien og Gahna. Derudover har Global Guaranty Orchestra komponeret og fremført musik til en lang række danse- og performance forestillinger.

Sideløbende har Global Guaranty Orchestra udstillet og spillet koncerter på deres kæmpe lydskulptur LI. De har flere gange spillet koncerter i Elværket i Helsingør.

Discogs

 

 

Leave a Reply