Speedy Sangsri

Speedy

Speedy

Speedy Sangsri, med det borgerlige navn Michael Christiansen, er født og opvokset i Helsingør og har siden slutningen af ’80erne været en del af det lokale musikmiljø, hvor han var medstifter og frontmand i Hip Hop-gruppen Danish Soul Brothers (DSB).

I begyndelsen af ’90erne, da Grunge-bølgen ramte nationen, ”surfede” Speedy med på dén og begyndte at spille bas i bands som Red Alert0 og ApartMen. Senere, igen som bassist, i bandet Peters Pocket og sidst, for en kort periode i bandet Dmenz.

Efter adskillige år uden musik og bandaktivitet, mødte Speedy i starten af 2011, producer Asger Vejlgaard, som bl.a. har produceret All About Assy og Mc Tase. Sammen indspillede de en række demo-tracks, som fik en yderst positiv modtagelse – båder herhjemme, men også på den anden side af ”andedammen” i USA. Sammen arbejder Speedy og Asger på at færdiggøre Speedy sangsri’s første soloalbum, hvor Speedy spiller alle instrumenter selv og leverer en vokal som minder om en blanding af Kurt Cobain og Eddie Vedder fra Pearl Jam.

 

Facebook

Reverbnation

Leave a Reply