Lasse Jensen

(2000) (Eksperimenterende/Rock/Punk/Elektro) (Helsinge)

This slideshow requires JavaScript.


(Billederne her er fra 2008 Foto. Kim. A)

Lasse Jensen har lavet musik fra før han egentlig kunne spille. Det hele begyndte i 2000, hvor han 12 år gammel, fandt sin mors gamle akustiske guitar oppe på loftet og begyndte herefter at jamme til forskelligt Heavy Metal, som han lyttede til på sin discman, mens han optog det han spillede og sang på bånd. Året efter begyndte Lasse at lave musik på computer og derfra tog hans musikalske projekter for alvor fadt.

Det er gennem tiden blevet til en lang række projekter – de fleste solo, men også i samarbejde med en lang række andre lokale bands og artister. I flæng kan nævnes Yellow Green Grease Beans (sammen med Jon Rasmussen, som spillede guitar i Mean Bro Green), The Sore Bits, Proteus Aparte, Dansk Chop, Toilet Generationen, Cowbox, Autoophug, Giv Agt, Polax, De Små Børn/Slimede Øjne, Respiratos, Geden, Holmbo, Aftenrusk, Wallahcuts, Kresten Klarvands Revyvalg, The blues og Ordinary Ape.

Lasse Jensen ”spillede” sin første koncert nogensinde i Musikhuset Elværket i 2010. Spillede er i anførselstegn, da der egentlig ikke var tale om musik, men en gang ustruktureret støj og hærgen, som endte med publikumsflugt og en smadret mikrofon.

 

YouTube

 

Leave a Reply