Life’s Kool

(LSK) (2009) (Hip Hop/Rap) (Espergærde)

Life'sKool

Life’sKool

LSK blev til i et støvet værelse i Svinget, Espergærde, en kold februar-aften 2009, dannet af Patrick Linkhorn og Kristian Thygesen, efter en ramme øl og en hiphopsmøg i mundvigen. Patrick (som går under navnet LinkY) har rappet siden 2003 og det var Patrick der fik Kristian (senere under navnet KT) til at rappe omkring 2009. De dannede gruppen med henblik på at lave god karma og bringe den Nordsjællandske charme ind i Hip Hop-kulturen.

2011 blev året hvor gruppen udvidede med hype-men og medrapperne KA og OG, som har været til stede, enten på scenen eller forrest blandt publikum, under koncerter.

LSK er inspireret af verden udenfor, en pose der flyver i vinden og ikke mindst sjælen i hver lilletromme, gør de Hip Hop til en hjertesag – modsat en stor del af kulturen i Danmark.

LSK har ikke udgivet albums, men deltaget i utallige live-arrangementer, da fokus-området, hovedsageligt er live-optrædener.

LSK har spillet på bl.a. New Note Festival, flere gange på Musikhuset Elværket, Støt Brysterne-koncerten på Toldkammeret, samt flere steder i indre by, København.
Life’sKool er:

Patrick Due Linkhorn (LinkY)

Kristian Patrick Thygesen (KT)

Kasper Andreasen (KA)

Jack Bergmann (OG)

 

Facebook

Leave a Reply