Hot Jazz & Sweet Swing

(2009) (Jazz) (Espergærde)

Hot Jazz & Sweet Swing blev stiftet i 2009 som en trio, (tenorsaxofon, piano og bas) men i 2010 blev bandet udvidet med en guitarist og bandet er fortsat en kvartet med denne instrumentale sammensætning. Bandets repertoire tager udgangspunkt i Swing, Bossa Nova, og New Orleans-musikken.

Det væsentlige er at musikken skal swinge, og repertoiret er således i et stort omfang komponeret og udødeliggjort af stjerner som, Louis Armstrong, Duke Ellington, Count Basie, Carmichael, Fats Waller, Cole Porter, Jobim m.fl. Hot Jazz & Sweet Swing spiller jævnligt på den Københavnske Jazzscene og har spillet på Copenhagen Jazz Festival, Copenhagen Harbour Jazz Festival, Copenhagen Winter Jazz Festival og derudover selvfølgelig en hel del i Helsingør-området.Til efteråret 2012, spiller bandet på “Snake City Jazz Festival”, som er et stort flerdags jazz-arrangement i Slangerup. De fire musikerne fra Hot Jazz & Sweet Swing har i øvrigt spillet i forskellige sammenhænge, herunder ved jazzfestivaler i Holland og Belgien.

De er alle over 65 og spiller fordi de ikke kan lade være og nu har tid til at gøre lidt mere ved den musik, som de alle sætter så stor pris på.

Hot Jazz & Sweet Swing er: Ole Schmidt: Tenor- og sopransax. Erik Lindeskov: Piano. Lars Jensen: Bas. Jørgen Schaarup: Guitar.

Leave a Reply